Vaikuttajamarkkinointi on kuluneen koronavuoden aikana pitänyt paikkansa yhtenä kannattavimmista ja suosituimmista markkinointitavoista koronan tuomista haasteista huolimatta. Yritykset tavoittavat uudet potentiaaliset asiakkaansa vaikuttajien kautta niin sosiaalisen median eri kanavista kuin blogeistakin, vaikka ihmiset pysyttelevätkin nyt entistä enemmän kotosalla. Tästä syystä myös Performissionin tiimiin tarvittiin lisäkäsiä hoitamaan myyntiä sekä kampanjoiden rakentamista ja hallintaa.

Tiimimme sai loppukeväästä tämän tarpeen myötä uuden lisäyksen Pinjan aloittaessa Performissionilla.

”Performission oli minulle tuttu jo useamman vuoden takaa, kun olin itse vaikuttajana ollut mukana Performissionin kampanjoissa. Jutan kanssa oli aina helppo sopia yhteistöistä ja meille vaikuttajille tulevat ohjeistukset olivat selkeät ja niiden sisällöt mietitty hyvin.

Kun kuulin, että Performissionilla olisi mahdollisesti tarvetta uudelle tyypille, olin heti kiinnostunut tästä mahdollisuudesta ja muutamien keskusteluiden jälkeen pääsinkin sitten aloittamaan työt.
Olen viihtynyt todella hyvin ja varsinkin kampanjoiden rakentaminen ja ideointi on ollut itselleni kaikkein mieluisinta, sillä silloin saa laittaa oman luovuuden valloilleen.
Rento, kannustava ja helposti tavoitettava porukka on mahdollistanut sen, että apua kokeneemmalta kollegalta on aina helposti saatavilla eikä kysymysten kanssa jää yksin.

Oma työtaustani on vahvasti juuri myynnin ja markkinoinnin puolella, mistä olen oppinut ajattelemaan markkinointia aina myös myynnilliseltä kantilta, mistä uskon olevan hyötyä kampanjoiden rakentamisesta”

Tervetuloa tiimiin, Pinja!

Alkanut syksy onkin pitänyt nyt Pinjan ja Jutan kädet täynnä hommia ja olemme saaneet toteutettua useita kiinnostavia kampanjoita niin kauneuden, hyvinvoinnin kuin muidenkin aiheiden ympärille. Olemmekin siis aina avoimia myös uusille lisäyksille tiimiimme sopivan henkilön osuessa kohdalle. Jos sinä olet siis kiinnostunut työskentelemään inspiroivassa, kannustavassa ja hyvällä fiiliksellä varustetussa porukassa vaikuttajamarkkinoinnin parissa niin ethän epäröi laittaa meille viestiä! Meillä voit työskennellä joustavasti oman aikataulusi mukaan ja tiimi on tukenasi.

Published On: 25. elokuuta 2021

Ota yhteyttä

Voit soitella meille suoraan tai lähettää alta viestiä!

  Jutta Hirsimäki

  Vaikuttajamarkkinointi
  +358 50 3099 155
  jutta@performission.fi

   Pinja Tuominen

  Vaikuttajamarkkinointi
  +358 44 0531 211
  pinja@performission.fi