Referenssit

Lactalis Finland

”Yhteistyö Performissionin kanssa on ollut sujuvaa ja vapauttanut meiltä aikaa muuhun tekemiseen, kun vaikuttajamarkkinoinnin on voinut ulkoistaa luotettaviin käsiin.”

Bearel

”Performissionin kanssa yhteistyö on ollut helppoa ja meidän ajanpuute kiireisenä verkkokauppana on ymmärretty todella hyvin. Olemme saaneet kullanarvoista apua vaikuttajamarkkinointiin. Ideoinnit, toteutus ja yhteydenpito on sujunut Performissionin kanssa niin hyvin, ettei meidän ole tarvinnut itse murehtia mistään.”

Norstat Panel

”Teimme kampanjan Performissionin kanssa ja saimme meille sopivan kokonaisuuden helposti ja sujuvasti. Tarjousvaiheessa oli jo mukava nähdä, että Performission oli valmis tarjoamaan useampaa vaihtoehtoa tarpeisiimme. Yhteistyö on helppoa, koska Performission hoitaa kommunikaation jokaiseen vaikuttajaan. Kampanjan jälkeen saimme selkeän loppuraportin ja jatkoehdotuksia yhteistyölle. Performission kuuntelee erinomaisesti asiakkaansa tarpeita ja on valmis kehittämään kampanjoita, jotta asiakas voisi saada vieläkin paremmat tulokset kampanjoista.”

Miraz Organic

”Olemme tehneet Performissionin kautta sujuvaa ja tuloksellista vaikuttajamarkkinointia. Olemme voineet luottaa Performissionin asiantuntijuuteen brändeille tärkeitä kohderyhmiä miettiessä ja oikeita vaikuttajia valitessa.”

Lehtikuningas

”Vaikuttajamarkkinoinnin yhteistyö Performissionin kanssa on helppoa ja tehokasta. Yhteydenpito on jatkuvaa ja mutkatonta.”

House of Organic

”Yhteistyö Performissionin kanssa on sujunut hyvin. Olemme saaneet heiltä paljon ideoita vaikuttajayhteistöiden tekemiseen. Performission -tiimi auttaa aidosti asiakasta ja pyrkii löytämään kaikkia hyödyttäviä yhteistyötapoja.”

Biodelly

”On hienoa tehdä yhteistyötä Performissionin kanssa. Rento ja välitön vuorovaikutus on helppoa ja aina aikaansaavaa. Performissionilla tarjotaan ratkaisuja ja ymmärretään kokonaisuuksia, jonka vuoksi kampanjoita on ilo rakentaa yhdessä.”

Ota yhteyttä

Voit soitella meille suoraan tai lähettää alta viestiä!

  Jutta Hirsimäki

  Vaikuttajamarkkinointi
  +358 50 3099 155
  jutta@performission.fi

   Pinja Tuominen

  Vaikuttajamarkkinointi
  +358 44 0531 211
  pinja@performission.fi