Referenssit

Ruka Ski Resort

”Kahden vuoden yhteistyö Performissionin kanssa on ollut luontevaa ja vaikuttajien kanssa tehdyt julkaisut ovat olleet tuloksellisia.”

Bearel

”Performissionin kanssa yhteistyö on ollut helppoa ja meidän ajanpuute kiireisenä verkkokauppana on ymmärretty todella hyvin. Olemme saaneet kullanarvoista apua vaikuttajamarkkinointiin. Ideoinnit, toteutus ja yhteydenpito on sujunut Performissionin kanssa niin hyvin, ettei meidän ole tarvinnut itse murehtia mistään.”

Norstat Panel

”Teimme kampanjan Performissionin kanssa ja saimme meille sopivan kokonaisuuden helposti ja sujuvasti. Tarjousvaiheessa oli jo mukava nähdä, että Performission oli valmis tarjoamaan useampaa vaihtoehtoa tarpeisiimme. Yhteistyö on helppoa, koska Performission hoitaa kommunikaation jokaiseen vaikuttajaan. Kampanjan jälkeen saimme selkeän loppuraportin ja jatkoehdotuksia yhteistyölle. Performission kuuntelee erinomaisesti asiakkaansa tarpeita ja on valmis kehittämään kampanjoita, jotta asiakas voisi saada vieläkin paremmat tulokset kampanjoista.”

Lactalis Finland

”Yhteistyö Performissionin kanssa on ollut sujuvaa ja vapauttanut meiltä aikaa muuhun tekemiseen, kun vaikuttajamarkkinoinnin on voinut ulkoistaa luotettaviin käsiin.”

Miraz Organic

”Olemme tehneet Performissionin kautta sujuvaa ja tuloksellista vaikuttajamarkkinointia. Olemme voineet luottaa Performissionin asiantuntijuuteen brändeille tärkeitä kohderyhmiä miettiessä ja oikeita vaikuttajia valitessa.”

House of Organic

”Yhteistyö Performissionin kanssa on sujunut hyvin. Olemme saaneet heiltä paljon ideoita vaikuttajayhteistöiden tekemiseen. Performission -tiimi auttaa aidosti asiakasta ja pyrkii löytämään kaikkia hyödyttäviä yhteistyötapoja.”

Biodelly

”On hienoa tehdä yhteistyötä Performissionin kanssa. Rento ja välitön vuorovaikutus on helppoa ja aina aikaansaavaa. Performissionilla tarjotaan ratkaisuja ja ymmärretään kokonaisuuksia, jonka vuoksi kampanjoita on ilo rakentaa yhdessä.”

Lehtikuningas

”Vaikuttajamarkkinoinnin yhteistyö Performissionin kanssa on helppoa ja tehokasta. Yhteydenpito on jatkuvaa ja mutkatonta.”