Referenssit

Lactalis Finland

”Yhteistyö Performissionin kanssa on ollut sujuvaa ja vapauttanut meiltä aikaa muuhun tekemiseen, kun vaikuttajamarkkinoinnin on voinut ulkoistaa luotettaviin käsiin.”

Bearel

”Performissionin kanssa yhteistyö on ollut helppoa ja meidän ajanpuute kiireisenä verkkokauppana on ymmärretty todella hyvin. Olemme saaneet kullanarvoista apua vaikuttajamarkkinointiin. Ideoinnit, toteutus ja yhteydenpito on sujunut Performissionin kanssa niin hyvin, ettei meidän ole tarvinnut itse murehtia mistään.”

Norstat Panel

”Teimme kampanjan Performissionin kanssa ja saimme meille sopivan kokonaisuuden helposti ja sujuvasti. Tarjousvaiheessa oli jo mukava nähdä, että Performission oli valmis tarjoamaan useampaa vaihtoehtoa tarpeisiimme. Yhteistyö on helppoa, koska Performission hoitaa kommunikaation jokaiseen vaikuttajaan. Kampanjan jälkeen saimme selkeän loppuraportin ja jatkoehdotuksia yhteistyölle. Performission kuuntelee erinomaisesti asiakkaansa tarpeita ja on valmis kehittämään kampanjoita, jotta asiakas voisi saada vieläkin paremmat tulokset kampanjoista.”

Miraz Organic

”Olemme tehneet Performissionin kautta sujuvaa ja tuloksellista vaikuttajamarkkinointia. Olemme voineet luottaa Performissionin asiantuntijuuteen brändeille tärkeitä kohderyhmiä miettiessä ja oikeita vaikuttajia valitessa.”