Performission

Performission edustaa kokemusta digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueilta ja keskittyy erityisesti vaikuttajamarkkinointiin. Asiakaslähtöisyys ja tuloksellisuus ovat meille kulmakiviä kaikessa tekemisessämme.

Parasta vastinetta markkinointibudjetille

Tavoitteenamme on suunnitelmallisella ja aidosti mitattavalla tekemisellä tuoda aina paras arvo asiakkaidemme markkinointibudjetille. Löydämme tehokkaimmat keinot tavoittaa ostajat myyntipolun kaikissa vaiheissa.

Edustamme kokemusta digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueilta ja keskitymme erityisesti vaikuttajamarkkinointiin. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ratkaisun, jossa vahvat juuremme tulospohjaisessa markkinoinnissa ovat keskeisessä roolissa – tulos ratkaisee.

Performissionin periaatteet

Avoimuus

Vaikutuksemme asiakkaiden myyntiin on täysin mitattavissa. Olemme aidosti avoimessa dialogissa sidosryhmiemme ja kilpailijoidemme kanssa. Se on mielestämme ainoa tapa olla oikeasti mukana kehittämässä alastamme mahdollisimman hyödyllisen asiakkaillemme. Avoimuus on myös sisäisten prosessiemme lähtökohta.

Tehokkuus

Haluamme löytää asiakkaillemme tehokkaimmat keinot tavoittaa asiakkaat myyntipolun kaikissa vaiheissa. Kuluttajille luomme inspiraatioita, tarjoamme tietoa sen etsijälle ja autamme lopulta tekemään hyvän ostopäätöksen. Suunnitelmallisella ja aidosti mitattavalla tekemisellä saamme aina parhaan arvon asiakkaan markkinointibudjetille.

Innovointi

Luomme asiakkaillemme tulevaisuutta tehostamalla myyntiä ja markkinointia tarvittavilla teknologisilla ratkaisuilla. Tavoittelemme aina myynnin maksimointia, mutta ei koskaan asiakkaan tai yhteistyökumppaneiden maineen kustannuksella. Haluamme avata alan prosesseja kyseenalaistamalla liian kalliit ja sekavat ratkaisut.

Palvelu

Syvä ja pitkäjänteinen yhteistyö auttaa meitä olemaan herkkiä markkinoinnin tarpeille. Tieto ja ymmärrys auttavat löytämään yhteistyössämme kannattavimmat ratkaisut. Emme panosta pelkästään impressioihin, vaan pyrimme oikeasti tulokselliseen markkinointiin koko työkalupakkia hyödyntäen. Avaamme aina prosessin: kerromme mitä teemme, miten ja miksi.

Performissionaries -tiimi

Performissionin vaikuttajamarkkinoinnin tiimi koostuu kokeneista alan ammattilaisista, joilla on vuosien kokemus vaikuttajamarkkinoinnin eri tehtävistä. Meidän mielestä on tärkeää ymmärtää vaikuttajia, heidän motiivejaan ja kannustaa yhteistyöllä kaikkia osapuolia parantamaan tuloksia myös jatkossa. Olethan yhteydessä tiimiimme, koskien mitä tahansa vaikuttajamarkkinointiin liittyen.