Vaikuttaja­markkinointi

Vaikuttajamarkkinoinnin avulla viestisi kerrotaan siellä, missä kuluttajat ovat alttiita vaikutteille.

performission vaikuttajamarkkinointi

10 syytä tehdä vaikuttaja­markkinointia

Vaikuttajamarkkinoinnin avulla viestisi voidaan kertoa siellä, missä kuluttajat ovat alttiita vaikutteille. Nykypäivän digitaalisessa ympäristössä vaikuttajamarkkinointi on tutkitusti tehokasta ja vaikuttaa merkittävästi enemmän ostopäätökseen kuin perinteinen brändiviesti.

Tutustu e-kirjaamme ”Vaikuttajamarkkinointi on tehokasta – 10 syytä tehdä vaikuttajamarkkinointia 2022”.

Performission on vaikuttaja­markkinoinnin toimisto

Olemme strategisen vaikuttajamarkkinoinnin kumppani, joka auttaa teitä toteuttamaan tuloksellista vaikuttajamarkkinointia. Valttikorttejamme ovat laajat vaikuttajakontaktit, vankka ammattitaito ja monipuolinen kokemus vaikuttajamarkkinoinnista. Pystymme huippusuorituksiin nopeallakin aikataululla. Toteutamme kampanjat yhteistyössä vaikuttajien kanssa vastaamaan juuri teidän yrityksen tarpeita ja tavoitteita.

  • Kampanjat suunnittelemme tavoitteidenne mukaisesti
  • Käytämme kampanjoissa laajasti suomalaisia vaikuttajia
  • Teemme sopimukset vaikuttajien kanssa
  • Hoidamme yhteydenpidon, kampanjaperehdytykset ja palkkiomaksut vaikuttajien kanssa
  • Vaikuttajakampanjoiden seuranta, analysointi, raportointi ja jatkoehdotukset

Kertaluonteista vai toistuvaa?

Meidän kanssamme voit aloittaa pitkäaikaisemman kumppanuuden, mutta toteutamme myös kertaluonteisia kampanjoita.

Säännöllinen yhteistyö

Toteutamme yrityksellenne säännöllistä strategista vaikuttajamarkkinointia, joka voi olla esimerkiksi kuukausittaista tai kvartaaleittain tapahtuvaa yhteistyötä. Suunnitelma kokonaisuudelle luodaan teidän tavoitteiden pohjalta, josta lähdemme rakentamaan pitkäjänteistä ja tuottoisaa yhteistyötä. Vaikuttajamarkkinoinnissa toisto on tunnetusti toimivaa ja siksi suosittelemme lähes aina säännöllistä yhteistyötä yrityksille.

Kertaluonteinen kampanja

Mikäli haluatte testata vaikuttajamarkkinointia kerran, toteutamme tehokkaasti myös yksittäiset kampanjat. Autamme teitä löytämään yrityksellenne sopivat brand matchit ja kanavat, joiden kautta saavutetaan parhaat tulokset. Kertaluonteinen kampanja on loistava valinta silloin, kun haluaa kokeilla vaikuttajayhteistyötä ensimmäistä kertaa tai lanseeraa jotain uutta. Suunnittelemme myös kertaluonteiset yhteistyöt avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun, jolloin teiltä vapautuu resursseja muuhun tekemiseen.

Kaupallisia yhteistöitämme